De Valentijnskoekjes en de soep zijn met liefde gemaakt.
De Valentijnskoekjes en de soep zijn met liefde gemaakt.

Valentijnskoekjes en Soepie van ’t Stoepie gemaakt door jongeren van het Papageno Huis

Mensen

LAREN - De jongeren van het Papageno Huis hebben vorig jaar fantastische momenten beleefd met de pop-up bus op de Brink in Laren. 

Zij verkochten daar heerlijke appeltaarten, soepen en kunst. “Veel Laarders waardeerden deze actie en werden klant bij de bus”, vertelt Locatie directeur Ingrid Peters. “De jongeren willen graag met de inwoners in contact blijven en hebben daarom een Valentijnsactie en Soepie van ’t Stoepie bedacht.”

Rood versierde hartenkoekjes

“Vanaf vandaag tot en met vrijdag 12 februari verkopen we via onze webshop speciale Valentijnskoekjes. Mooi rood versierde koekjes in de vorm van een hartje, die met liefde zijn gemaakt door de jongeren die in de keuken ervaring opdoen. Na een bestelling via www.papageno.nl/shop kunnen de koekjes dagelijks tussen 12.00 en 16.00 uur worden opgehaald op het terras van het Papageno Huis aan de Naarderstraat 77. De koekjes worden met veel plezier aan een klant gegeven.”

Verse huisgemaakte soep

Vanaf hetzelfde terras verkopen de Papageno jongeren vanaf donderdag 11 februari wekelijks op donderdag tussen 12.00 en 16.00 uur twee soorten verse huisgemaakte soep die verpakt zijn in vrolijke flessen van 500 ml. “Ideaal om te combineren met een stokbroodje. Lekker om zelf van te genieten tijdens deze winterse dagen, maar ook leuk om cadeau te doen. Dus loop, fiets of rijd met je auto volledig coronaproof naar ons terras en geniet van de soep. Daarmee steun je de jongeren zodat zij hun coronavrije dagbesteding kunnen blijven doen.”

Afbeelding

Uit de krant