Afbeelding

Geen cookie Drive-in maar heerlijke Cheesecake taarten die worden thuisbezorgd

Mensen

BEL De cookie Drive-in aan de Wakkerendijk in november was zeer succesvol en nu komen Pax Kinderhulp Eemnes, Stichting Friersdale en TFC van de Hervormde Kerk met een nieuwe actie. 

Dit keer gaat het om heerlijke Cheesecake taarten. “Deze grote taarten, met veertien punten, hebben een rode frambozen topping”, vertelt Ton Rigter van Pax kinderhulp Eemnes. “De Amerikaanse producent van Bakproducten was zo enthousiast door onze creatieve samenwerking dat het bedrijf weer een partij producten beschikbaar heeft gesteld.”

Verras je buurman of vriend

Om geld op te halen voor de goede doelen worden op zaterdag 20 en 27 februari de heerlijke Cheesecake taarten voor 10.00 uur bezorgd. “De taarten kunnen nu besteld worden. Door corona is er niet veel visite mogelijk dus kun je ook een halve taart bestellen. Maar je kunt natuurlijk ook gaan voor een hele taart om bijvoorbeeld de buurman, vriend, collega of kennis te verrassen met punten van de Cheesecake taart. En wat natuurlijk belangrijk is, is dat je door de aankoop de drie goede doelen steunt.”

Kies zelf een goed doel

Deze keer kun je zelf bepalen welk doel je wilt ondersteunen. Kies het doel van jouw voorkeur en ga naar hun website of facebookpagina. Daar vind je alle informatie hoe je deze overheerlijke taart thuisbezorgd krijgt. Voor stichting Friersdale ga je naar www.friersdale-eemnes.nl, voor het steunen van de Thuisfrontcommissie kun je kijken op de facebookpagina van de Hervormde gemeente Eemnes en als je Pax kinderhulp wilt steunen, ga dan naar www.paxkinderhulpeemnes.nl

Een Cheesecake taart kost 7,50 euro en een halve taart 4 euro, In Blaricum, Eemnes, Laren en Huizen worden de taarten gratis thuisbezorgd.

Uit de krant