Patricia van Berkel ontving van de burgemeester de cadeaubonnen.
Patricia van Berkel ontving van de burgemeester de cadeaubonnen. Foto: Gemeente Blaricum

Cadeaubonnen voor kinderen van de Voedselbank

Mensen

BLARICUM - Wethouder Gerard Knoop reikte woensdag cadeaubonnen uit met een totaalwaarde van 500 euro aan Patricia van Berkel van de Voedselbank Gooi en Omstreken.

Harm Kremer, lid van het vrijwilligerscomité Blaricum en vrijwilliger bij de voedselbank, was ook aanwezig.

Zonnetje zetten

De wethouder deed dit namens de heer Niks, winnaar vrijwilliger van het jaar 2020. De heer Niks heeft ervoor gekozen om de Blaricumse kinderen van de Voedselbank in het zonnetje te zetten. Er is per kind een cadeaukaart beschikbaar gesteld ter waarde van 25 euro.

Mooie besteding

Wethouder Gerard Knoop laat weten dat hij het een mooie besteding van het prijzengeld vindt. “De Voedselbank is onmisbaar en de Blaricumse kinderen van de Voedselbank verdienen dit echt. Met de cadeaukaart kunnen de kinderen zelf een cadeau uitkiezen naar keuze.”

Eigen gekozen doel

De heer Niks ontving op 22 oktober 2020 de waardecheque van 500 euro. De vrijwilliger van het jaar mag het prijzengeld besteden aan een eigen gekozen doel dat ten goede komt aan de Blaricumse gemeenschap. De waardecheque is omgezet in cadeaubonnen. De heer Niks kon zelf helaas niet aanwezig zijn in verband met de coronamaatregelen omdat hij tot de risicogroep behoort.

Uit de krant