Afbeelding
Foto: Stichting Friersdale

Koningsdag-actie met oliebollen, appelbeignets en tompouces brengt bijna 1.400 euro op

Mensen

EEMNES - Met het thuisbezorgen van 500 oliebollen, 270 appelbeignets en ruim 1.600 oranje tompouces hebben Stichting Friersdale en Pax kinderhulp Eemnes een prachtig resultaat behaald. 

Beide goede doelen konden na aftrek van de kosten elk 686,31 euro op hun rekening bijschrijven. “Het was wederom een geslaagde gezamenlijke actie”, vertelt Sandra van Breen van Stichting Friersdale. 

Prachtige opbrengst

“Vorig jaar hadden we, door het niet doorgaan van Koningsdag, 0,00 euro opbrengst, dus je kunt wel begrijpen hoe blij we met dit resultaat zijn. Uiteraard bedanken we alle mensen die voor deze prachtige opbrengst hebben gezorgd.”

Heerlijk smullen

“Ook het samenwerken met Pax kinderhulp was geweldig. Zij hebben ruim ervaring met het bakken van de oliebollen en appelbeignets. Het bakken op zich was dit jaar al een feestje. Heerlijk buiten in het voorjaarszonnetje werden de bekende Pax oliebollen en appelbeignets geheel coronaproof gebakken. Zoals beloofd was ook de bezorging stipt op tijd. Alle bestellingen werden keurig voor 10.00 uur afgeleverd zodat er bij de koffie heerlijk gesmuld kon worden.”

Uit de krant