Wethouder Den Dunnen overhandigt bloemen aan Michelle van de Steeg.
Wethouder Den Dunnen overhandigt bloemen aan Michelle van de Steeg.

King Arthur Groep begonnen met verzorgen dagbesteding

Mensen

LAREN - In het multifunctionele centrum Schering & Inslag in Laren is op 5 juli de King Arthur Groep begonnen met het verzorgen van dagbesteding voor licht dementerende ouderen

Wethouder Jan den Dunnen heette de cliënten en begeleiders van de groep van harte welkom namens de gemeente Laren. Hij overhandigde een bos bloemen aan Michelle van de Steeg van de King Arthur Groep en maakte kennis met de groep onder het genot van een kopje koffie en welkomstgebak. 

Michelle van de Steeg, kwartiermaker van de King Arthur Groep, vertelt wat de voordelen zijn van Schering & Inslag voor de ontmoetingsplek. “Wat zo mooi is aan deze plek is dat we hier samen met de Muziekvereniging MCC en Versa Welzijn verschillende activiteiten kunnen bieden. Ook is er een gymzaal en willen we buiten een terrasje maken, zodat we bij mooi weer kunnen genieten van de zon. Bij ons is het motto ‘Alles mag, niets moet’.” 

Op dit moment bekijkt de King Arthur Groep samen met de directie van de locatie en met de muziekvereniging hoe de ruimte huiselijk en gezellig ingericht kan worden. Ook wordt de keuken aangepast. “Een warme maaltijd samen koken en eten vinden wij erg belangrijk”, aldus Van de Steeg. 

De King Arthur Groep zoekt vrijwilligers die een paar uur per week over hebben om onze deelnemers te halen en brengen of om te ondersteunen bij het koken, wandelen of andere activiteiten. Voor informatie kunt u een mail sturen naar oclaren@kingarthurgroep.nl.

Uit de krant