Afbeelding
Foto: PR

Regionaal Sherrytea-tennistoernooi voor goede doel Pink Ribbon

Mensen

REGIO - Nadat het Sherrytea-tennistoernooi van september 2020 helaas maar gedeeltelijk kon doorgaan vanwege corona, starten zaterdag 18 september ruim tweehonderd deelneemsters aan de editie van 2021. De opbrengst van dit evenement gaat naar Pink Ribbon.

“Alle deelnemers betalen 30 euro inschrijfgeld dat voor het grootste deel ten goede komt aan Pink Ribbon”, laat Maaike Mangelmans namens de organisatie weten. “We hebben een heleboel lokale sponsors bereid gevonden een prijs te doneren voor de loterij. De opbrengst van de loterijtickets gaat ook naar Pink Ribbon. Andere jaren haalden we gemiddeld een kleine 10.000 euro op.” De organisatie hoopt dit bedrag tenminste te kunnen evenaren.

Er wordt zaterdag gestart bij bij LLTC in Laren. Zondag 19 september is H.L.T.C. Hoogerheide (Hilversum) de tennislocatie. “Het is roze zondag en de deelnemers komen zo veel mogelijk in het roze gekleed/verkleed.” Op maandag 20 september zijn de dames paraat bij TV Naarden, terwijl op dinsdag 21 september TC Bosheim (Bussum) de speellocatie is. Daarna wordt het toernooi voortgezet bij HLTC De Kuil (Huizen, woensdag 22 september). De halve finales en finale vinden plaats op donderdag 23 september bij BLTC in Blaricum.

Meer informatie over dit toernooi is te vinden op https://www.sherrytea.nl/sherrytea-toernooi-het-gooi.

Uit de krant