Niet alle vrijwilligers konden op de foto, er moest gewerkt ook worden.
Niet alle vrijwilligers konden op de foto, er moest gewerkt ook worden. Foto's: D66 Laren

Valentijnstaart D66 Laren uitgereikt aan vrijwilligers voedselbank

Mensen

LAREN - Twaalf Larense vrijwilligers zorgen er elke week voor dat 80 inwoners in de BEL gemeenten, een voedselpakket uitgereikt krijgen.

Maandag 14 februari werd de jaarlijkse Valentijnstaart van de D66 aan de grote groep vrijwilligers van het uitgiftepunt van de voedselbank in Laren uitgereikt.

Gewerkt
Natuurlijk konden niet alle vrijwilligers aanschuiven voor de foto want er moest gewerkt worden. Elke dinsdagochtend komt een grote vrachtwagen met twee vrijwillige chauffeurs, verse en lang houdbare etenswaren brengen.

De producten worden onder andere met behulp van kerk acties, winkel acties en donaties van lokale supermarkten ingezameld. Het is schrijnend dat in onze welvarende omgeving nog zoveel mensen afhankelijk zijn van deze voedselvoorziening.

Kieslijst
De D66 vrijwilligers, onder leiding van lijsttrekker Flip de Groot, die de taart uitreikten aan hun collega vrijwilligers, staan op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen in Laren.

Dat zijn Paul van der Maas (nr.7; Gehandicaptenzorg), Ellen van Dorst (nr.2; Sociale Adviesraad), Frederique Fontaine (nr. 4 Voedselbank) en Ronald Spaan (nr. 6; Hut van Mie duurzame energie).


Uit de krant