De koeientrofeeën uit 2014.
De koeientrofeeën uit 2014. Foto: Archieffoto: Bart Nouwens

Aanmelden voor Koeien Trofee

Mensen

EEMNES - Comité Eemnesser Koeien Trofee reikt voor het 25-jarig jubileum dit jaar Eemnesser Koeien trofeeën uit. In dit jubileumjaar wordt na een afwezigheid door de coronapandemie, de draad weer opgepakt en organiseert het Comité in samenwerking met het gemeentebestuur op vrijdag 30 september 2022 de jaarlijkse Sport- en Vrijwilligersavond.

Als dank voor de bijdrage op maatschappelijk of sportief gebied in Eemnes worden alle sporters en vrijwilligers die zijn aangemeld voor de Sport- en Vrijwilligersavond in het zonnetje gezet. Bovendien maken zij kans op De Eemnesser Koeien Trofee! Hiervoor komen drie categorieën in aanmerking:
1. Jongeren tot 18 jaar
2. Volwassenen individueel
3. Groepen (vrijwilligers/(sport)teams, van alle leeftijden)

Kans maken
Iedereen maakt kans op de Eemnesser Koeientrofee mits deze personen voor 2 september 2022 zijn aangemeld. Niet alleen kampioenen, ook vrijwilligers die een langdurige staat van dienst hebben binnen een vereniging of een langere periode klaarstaan voor een ander kunnen aangemeld worden. Dat kan heel eenvoudig via het online formulier op www.eemnesserkoeientrofee.nl

Nominatie en bekendmaking
Uit alle aanmeldingen nomineert het Comité Eemnesser Koeien Trofee per categorie de winnaars. Tijdens de Sport- en Vrijwilligersavond op vrijdag 30 september 2022 wordt bekend gemaakt wie er met de trofee vandoor gaat. Daarnaast ontvangt iedereen die aangemeld is op deze avond een herinnering van het gemeentebestuur.

Uit de krant