Afbeelding
Foto: afdeling Eemnes De Zonnebloem

Feestmiddag afdeling Eemnes De Zonnebloem

Mensen

EEMNES - De afdeling Eemnes van Vereniging De Zonnebloem vierde woensdag 10 augustus samen met de gasten, (oud-)vrijwilligers en chauffeurs het 45-jarig jubileum.  

Het was op deze zonovergoten dag een gezellige middag in de spiegelzaal van Grandcafé-restaurant Eemland. Bij de ontvangst maakte hoffotograaf Kor van elke gast een feestelijke foto. 

Speech
Voor de lunch hield burgemeester Roland van Benthem een mooie speech en sprak zijn waardering uit over de Eemnesser afdeling van de Zonnebloem. In 2017 was de burgemeester ook bij het 40-jarig jubileum en hij hoopt iedereen ook weer over vijf jaar te ontmoeten bij het 50-jarig bestaan.

Na de lunch volgde een gezellig optreden van het shanty-koor Het Ruime Sop. Deze enthousiaste groep zangers kreeg de stemming er goed in en met de vrolijke medley’s werd flink meegezongen en -geklapt. 

Er werd zelfs gedanst en een aantal (oud-)vrijwilligers en gasten begonnen spontaan aan een polonaise! Tussendoor vonden de drankjes en hapjes gretig aftrek.

Aandenken
Tegen het eind van de middag kregen alle gasten de foto mee die Kor bij binnenkomst had gemaakt en snel had laten afdrukken. Daarbij kregen zij ook een leuke mini-zonnebloem in gezellig tasje, verzorgd door Van Beest Bloemen en Planten.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
!
Afbeelding
Gijs van Hall deel 2 Bol an 22 uur geleden
Afbeelding
PvdA Eemnes roept College op tot leiderschap en daadkracht Politiek 30 sep, 07:24
Afbeelding
BEL-Art toont de natuur van de Erfgooiers Cultureel 29 sep, 16:19
Afbeelding
Expositie Winnende Penselen Cultureel 29 sep, 14:34
Afbeelding
Deo et Arti brengt afwisselende Eenakteravond Cultureel 29 sep, 08:05
Afbeelding
Rouwcafé in het Brinkhuis Mensen 28 sep, 14:27
Afbeelding
Rondje Flevoland voor Oekraïense kinderen in Eemnes Algemeen 28 sep, 11:20

Uit de krant