Afbeelding
Foto: Kiwanis

29ste Gooise Karavaan zonder incidenten

Mensen

LAREN - De 29ste Gooise Karavaan is verreden. De karavaan omvatte dit jaar 79 vrachtwagens met aan boord net zoveel gehandicapte bewoners van de Amerpoort in Baarn.

Dit jaarlijks evenement, dat wordt georganiseerd door Kiwanis Club Laren, trekt altijd enorm veel belangstelling in de dorpen van het Gooi en Eemland. De meeste automobilisten namen het voor lief dat ze even moesten wachten om de vrolijk toeterende karavaan voorbij te laten gaan. Toch was er een dame die haar beklag deed, omdat de bus waarin ze zat moest wachten, waardoor zij haar aansluiting miste. "Bus eerder nemen" was het commentaar van de begeleidende motoragenten. De karavaan rijdt elk jaar altijd stipt op tijd. Dat was ook dit jaar weer het geval. Er werd geen incident over de 2,5 kilometer lange karavaan gemeld.

Traditiegetrouw werd er een pannenkoekenmaaltijd bij kartcentrum Coronel in Huizen geserveerd. De Kiwanis bakten zelf alle 500 pannenkoeken. Na terugkomst van de karavaan op de Amerpoort ontvingen alle beroepschauffeurs uit handen van Kiwanis-president Leen van der Pols een fotoboek met herinneringen over de Gooise Karavaan.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant