Jobmaatjes-bijeenkomst in de Krachtcentrale.
Jobmaatjes-bijeenkomst in de Krachtcentrale. Foto: PR

Jobmaatjes vol enthousiasme in Krachtcentrale in Huizen

Mensen

BEL - Jobmaatjes van het ReconnAct jobmaatjesproject in HBEL hebben zaterdag samen het succes gevierd en hun enthousiasme daarover geuit tijdens een speciaal voor hen georganiseerd jobmaatjesevent in de Krachtcentrale in Huizen.

Jobmaatjes en hun partners kwamen bij elkaar om het succes van het begeleiden van werkzoekenden naar werk of werkervaringsplek te vieren, maar ook omdat het projectteam de jobmaatjes graag een keer extra wilde bedanken voor hun grote inzet. Dit werd kracht bijgezet door een LinkedIn-workshop die verzorgd werd door Judith den Dunnen en een slagwerk- en percussieworkshop door Dick Le Mair. Het event werd afgesloten met een warm buffet verzorgd door jobmaatje Henna Mahmood.

Het jobmaatjesproject in HBEL is in februari 2017 gestart. Jobmaatjes hebben inmiddels meer dan 50 procent van de werkzoekenden naar werk of een werkervaringsplek begeleid. Wie de passie heeft om mensen naar werk te helpen, kan contact opnemen met projectleider Paul Koeleman: telefoon 06-51153890.
Meer informatie staat op stichtingreconnact.nl/hbel.

Uit de krant