Afbeelding
Foto: Eemnes Energie

Wekelijks energiespreekuur in Huis van Eemnes

Natuur en Milieu

EEMNES - Een energiecoach van EemnesEnergie is iedere donderdagmiddag tussen 13.30 en 15.00 uur aanwezig in het Huis van Eemnes. Eemnessers met vragen over de energierekening of het verduurzamen van hun huis kunnen zonder afspraak langskomen.

De energiecoaches van EemnesEnergie staan tijdens het spreekuur klaar voor alle Eemnessers, huurders en woningeigenaren, en beantwoorden alle vragen over de (hoge) energierekening, besparen, isoleren of over warmte.
“Ook als bewoners een offerte hebben opgevraagd voor werkzaamheden, kunnen zij deze door de energiecoach laten checken op duurzaamheid,” laat EemnesEnergie weten. “Verder is het mogelijk om tijdens het spreekuur een persoonlijke vervolgafspraak te maken. De energiecoach van EemnesEnergie komt dan bij de bewoners thuis voor een energiebesparingsadvies op maat.”

“Wij bieden Eemnessers al een aantal mogelijkheden om aan de slag te gaan met verduurzaming,” zegt Peter van Drenth, voorzitter van EemnesEnergie over het energiespreekuur. “Zo kunnen zij meedoen met onze inkoopacties isoleren en zonnepanelen en bieden wij 100% groene energie via OM. Met het ons wekelijks energiespreekuur willen wij het inwoners nog gemakkelijker maken om zelf geld én energie te besparen.”

Uit de krant