Wethouder Liesbeth Boersen met de kinderen van groep 7 KBS Bernardus, terzijde gestaan door Thomas Wiegers, medewerker buitendienst.
Wethouder Liesbeth Boersen met de kinderen van groep 7 KBS Bernardus, terzijde gestaan door Thomas Wiegers, medewerker buitendienst. (Foto: Gemeente Blaricum)

Leerlingen planten knotwilgen langs de Goyergracht

  Natuur en Milieu

BLARICUM - Wethouder Liesbeth Boersen heeft vanmiddag, samen met leerlingen van groep 7 van KBS Bernardus, vijf knotwilgen gepland langs de Goyergracht bij Elbertsveen. Hiermee vierden zij boomfeestdag.

De knotwilgen zijn tussen de bestaande rij knotwilgen aangeplant. Daarmee zijn de uitgevallen bomen vervangen en is de rij knotwilgen weer mooi gesloten.
Wethouder Boersen: "Openbaar groen levert een belangrijke bijdrage aan een prettige woonomgeving. Ik ben dan ook blij dat de gemeenteraad voor Blaricum dit jaar meer geld beschikbaar heeft gesteld voor verbetering van het beheer en onderhoud van het openbaar groen. Het planten van deze knotwilgen is daar een mooi voorbeeld van."

Na afloop kregen de kinderen, als dank voor hun hulp, allemaal een boompje mee naar huis. Om zelf in de tuin te planten. Zo wordt Blaricum nóg groener en nóg fijner om er te wonen.

Meer berichten