Afbeelding

Je bedrijf laten groeien door online marketing

Advertorial

Wil je gaan voor groei met jouw bedrijf, dan is online marketing een must. Middels online marketing zorg je ervoor dat jouw klanten je kunnen vinden. Via advertenties bijvoorbeeld, of zoekmachines zoals Google. Zonder een online marketing bureau is het ondoenlijk om een tevreden stemmend resultaat te behalen op dit gebied. Er komt namelijk nogal veel bij kijken tegenwoordig. 

Lees hier meer over online marketing anno nu. Waarom is het zo lastig om zélf middels online marketing je bedrijf te laten groeien, en wat kan een internet bureau zoals DoubleSmart voor je betekenen?

Online marketing: wat is het? 

Online marketing is een breed begrip. Hier vallen zaken onder als adverteren op sociale media en andere websites, maar ook alles dat ervoor kan zorgen dat je hoger in zoekmachines zoals Google en Bing komt. Ook e-mailcampagnes en je eigen sociale media kanalen zijn tools om meer bezoekers te trekken en meer binding met je huidige klanten en volgers te creëren. Het doel van online marketing is hetzelfde als bij offline marketing: zorgen voor meer zichtbaarheid, meer klanten, meer sales en een betere reputatie. Je wilt het liefst beter zijn dan de concurrentie natuurlijk. 

Waarom een online marketing bureau? 

Er zijn meerdere redenen waarom het lastig is om zelf je online marketing te doen. Je moet ten eerste van álle markten thuis zijn, wil je dit onderdeel zelf kunnen afhandelen. Denk aan advertenties, teksten schrijven, externe websites overtuigen voor het plaatsen van jouw content, een goed lopende website bouwen en onderhouden en e-mailcampagnes opzetten. Bij een e-mailcampagne kan het bijvoorbeeld een groot verschil maken of je een lange of korte mail stuurt, en zelfs een titel kan 50% van het succes bepalen. Als je die kennis nog niet in huis hebt, zal het je tegenvallen hoeveel je nog te leren hebt. 

Ten tweede heb je bepaalde contacten nodig. Dit is zeker het geval voor linkbuilding, het plaatsen van links naar jouw site op externe websites. Je zult voor elk van je webpagina’s meerdere van zulke backlinks nodig hebben. Zoiets is heel lastig te realiseren als ondernemer zonder ontzettend uitgebreid netwerk. En zelfs al ken je veel websites die in aanmerking komen, dan zal je merken dat de meeste hiervan niet staan te wachten op jouw verzoek. 

Schakel een specialist zoals DoubleSmart in

Een gespecialiseerd online marketing bureau zoals DoubleSmart heeft de kennis, tools en kunde in huis om jouw online marketing te perfectioneren. Ze weten precies wat zoekmachines zoals Google en jouw klanten willen zien om je meer traffic en sales op te leveren. Ze kunnen een website voor je bouwen die helemaal SEO proof is, van technische elementen zoals linkstructuur en navigatie, tot taalgebruik en het plaatsen van banners. Daarnaast beschikken ze over een uitgebreid netwerk van externe sites waarop jij content kan plaatsen, die natuurlijk eveneens is geoptimaliseerd voor de zoekmachines. Ook kunnen ze jouw e-mailcampagnes uitvoeren, waarmee je zeker weet dat je de juiste snaar raakt bij jouw klanten. 

Een online marketing bureau inschakelen kan eigenlijk altijd uit. Als ondernemer bespaar je jezelf ontzettend veel moeite. Bovendien is het de enige manier om écht boven de concurrentie uit te stijgen.

Uit de krant