Wie herkent deze man die 400 euro steelt uit geldautomaat? | Laarder Courant
Foto: Politie

Wie herkent deze man die 400 euro steelt uit geldautomaat?

  Politie

EEMNES - De politie is op zoek naar een nog onbekende verdachte man, die op 15 oktober 2018 in Eemnes 400 euro uit een geldautomaat steelt.

Deze man, die blijkbaar zelf van plan was te gaan pinnen, wacht op zijn beurt en staat op dat moment achter een vrouw. Zij pint met de pas van haar bejaarde moeder, maar denkt dat ze de verkeerde code heeft gebruikt, stapt opzij en belt haar moeder. Dan komt toch 400 euro uit de automaat. De man die na de vrouw wil pinnen, pakt dat geld er gaat ermee vandoor.

(On)herkenbaar
RTV Utrecht tv-programma Bureau Hengeveld besteedde op 9 en 16 januari aandacht aan deze zaak. Aanvankelijk werd de man onherkenbaar getoond. "Maar omdat de identiteit van de man daardoor nog niet bekend werd, tonen we hem nu wél herkenbaar", aldus de politie.

Signalement
Wie herkent deze blanke man, 35-45 jaar, slank postuur, smal gezicht, kort blond haar, kalend? Hij droeg een wit shirt aan met opdruk Golden State C. Red, heeft een tatoeage op zijn rechterarm en reed weg in een kleine, lichtgrijze auto.

Herkent u de verdachte en/of weet u hoe hij heet of waar hij woont? Twijfel dan niet, maar bel gratis de Opsporingstiplijn van de politie 0800-6070. Anoniem melden kan via 0800-7000.

Meer berichten