Foto:Pixabay

Dader diefstal geweld Albert Heijn voorlopig vast

  Politie

LAREN - De inhoudelijke behandeling van de strafzaak tegen de 46-jarige Hilversummer die onder meer verdacht wordt van diefstal met geweld in Laren en bedreiging in Hilversum is op 25 november.

Dit maakte de rechtbank Lelystad maandagochtend bekend tijdens de pro forma zitting. Bij de zitting was de verdachte zelf niet aanwezig. De man zit sinds juni vast voor meerdere feiten die hij pleegde in de periode maart tot en met juni van dit jaar.

Albert Heijn
De advocaat van de Hilversummer liet weten dat de man een aantal feiten die hem ten laste worden gelegd bekend heeft. Onder meer de diefstal met geweld op een Albert Heijn in Laren op dinsdag 19 mei, waarbij hij een medewerker met een mes bedreigd.

Ook verzet de Hilversummer zich niet tegen de verdenking dat hij in maart 10 euro uit een dierenkliniek in De Bilt heeft gestolen en in juni van dit jaar een collectebus uit een dierenzaak in Laren heeft meegenomen.

Bedreigd
Waar de Hilversummer zich niet in kan vinden is de beschuldiging dat hij zijn vriendin telefonisch zou hebben bedreigd.

Over de inhoud van de verdenkingen werd maandag niet gesproken. Daar zal in november uitgebreid op ingegaan worden. De strafzaak gaat op 25 november verder. Tot die tijd blijft de Hilversummer vastzitten.

Meer berichten