Afbeelding
Foto: Politie

Medewerker gemeentewerf beledigd, bedreigd en bijna van de sokken gereden

Politie

EEMNES - Een medewerker van de gemeentewerf in Eemnes is afgelopen zaterdag tussen 11.30 en 11.45 uur beledigd, bedreigd en bijna van de sokken gereden door een man die probeerde zijn afval te storten.

De man mocht de gemeentewerf niet op, omdat hij zijn strippenkaart niet kon tonen. De afvalbrenger was het hiermee niet eens. Hij begon te schelden, te bedreigen, te beledigen en toen hij uiteindelijk eieren voor zijn geld koos en met zijn auto wegreed, kon de medewerker van de werf net op tijd wegspringen. Deze man heeft van het incident aangifte gedaan bij de politie.

Sinds kort werkt de gemeentewerf met een zogenaamde strippenkaart voor het wegbrengen van afval. "Dat is het beleid in Eemnes", zegt wijkagent Wesley Roubos, die zojuist op Facebook een getuigenoproep van het voorval plaatste. Overigens met succes want de vrouw - een getuige - naar wie de politie op zoek was, heeft zich ondertussen gemeld. Het kenteken van de weggereden auto is genoteerd. Het betreft een bedrijfsvoertuig. Het onderzoek gaat ondertussen verder. Iets gezien? Bel 0900-8844.

Uit de krant