Provinciale ambities voor PvdA-fractievoorzitter Wilma de Boer | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Wilma de Boer-Leijsma met hond Luca.
Wilma de Boer-Leijsma met hond Luca.

Provinciale ambities voor PvdA-fractievoorzitter Wilma de Boer

  Politiek

EEMNES - De Provinciale Statenverkiezing staat voor 20 maart 2019 op de agenda. Wilma de Boer-Leijsma - nu PvdA-fractievoorzitter in Eemnes - heeft zich verkiesbaar gesteld. "Ik sta vierde op de lijst, een mooie plek", zegt ze in een reactie.

Sinds 2010 is De Boer-Leijsma fractievoorzitter. "Ik doe het raadswerk met veel plezier. We hebben dan ook al veel bereikt. Door mijn ervaringen als raadslid en als communicatieadviseur denk ik dat ik van toegevoegde waarde kan zijn voor de fractie van de PvdA in de Provinciale Staten Utrecht."

Gelukkigste
Volgens de Eemnesserse gaat het best goed in haar provincie. Ze wil dat iedereen dit merkt en niet alleen de rijken. "Samen ervoor zorgen dat we een inclusieve samenleving zijn, waarin elke burger kan meedoen en van waarde is. Waar woningen worden gebouwd die passend en betaalbaar zijn voor alle doelgroepen en waar iedereen gebruik kan maken van het openbaar vervoer en veilige fietspaden, waar duurzaamheidsmaatregelen voor iedereen haalbaar en betaalbaar zijn en waar de agrariërs natuurvriendelijk werken vanzelfsprekend vinden en hierbij hulp krijgen van de overheid. Daar kan de provincie bij helpen en zo kan Utrecht de gelukkigste provincie van Nederland worden."

Het aspirant-Statenlid heeft er zin in en kijkt er ontzettend naar uit om met dezelfde passie en inzet als ze haar huidige raadswerk doet het werk als Statenlid op te pakken.

Nog even geduld
Maar nog even geduld, de verkiezingen zijn nog enkele maanden weg. "En ik stop pas met het raadswerk als ik daadwerkelijk als Statenlid benoemd word. Tot die tijd blijf ik me volop inzetten voor de gemeente Eemnes", zegt De Boer-Leijsma tot slot.

 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>