Wethouder Erwin van Dalen dient ontslag in | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Van dit drietal is alleen Sven Lankreijer 'over'. Na Van Katwijk heeft ook Van Dalen (l) zijn ontslag ingediend.
Van dit drietal is alleen Sven Lankreijer 'over'. Na Van Katwijk heeft ook Van Dalen (l) zijn ontslag ingediend. (Foto: PR)

Wethouder Erwin van Dalen dient ontslag in

  Politiek

EEMNES - Ook wethouder Erwin van Dalen heeft zijn ontslag ingediend bij de voorzitter van de gemeenteraad. Hij laat weten dat het wethouderschap momenteel niet op een goede manier is te combineren met het leiden van zijn onderneming. "Het valt me zwaar afscheid te nemen van een functie waarin ik iets mag betekenen voor de burgers van de gemeente Eemnes", is op dit moment het enige wat Van Dalen over zijn vertrek wil zeggen.

Eind vorige maand diende partijgenoot Jan van Katwijk ook zijn ontslag als wethouder in. Hij bleek niet de DorpsBelang-er te zijn, die hij dacht te zijn.

De gemeente Eemnes laat middels een persbericht over het vertrek van Van Dalen weten: "Door de omvang en complexiteit van zijn portefeuille blijkt een inzet van drie dagen per week niet te combineren met de huidige ontwikkelingsfase van zijn onderneming. Hij kan de gewenste input en kwaliteit niet leveren, zoals hij passend vindt bij zijn verantwoordelijkheden als directeur-eigenaar en als wethouder."

Van Dalen hecht eraan zijn werkzaamheden zoveel mogelijk af te ronden. Hij zal zijn functie uitoefenen tot 13 maart aanstaande of tot het (eerdere) moment dat een opvolger is benoemd.

Op 23 april vorig jaar werd Erwin van Dalen als nieuwe wethouder in Eemnes benoemd. Deze functie heeft hij met veel plezier en toewijding vervuld. Het college respecteert zijn keuze en bedankt hem voor de plezierige samenwerking.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>