Foto: Gemeente Blaricum

Raadslid Ineke Breet stop na 13 jaar

  Politiek

BLARICUM - Raadslid Ineke Breet-Roestenburg van De Blaricumse Partij neemt na 13 jaar afscheid van de gemeenteraad van Blaricum. Dat laat zij zelf weten middels een bericht.

“Als raadslid van de Blaricumse Partij heb ik er voor gekozen om op 15 december aanstaande, tijdens de raadsvergadering, mijn stokje over te dragen aan onze fractievertegenwoordiger René Kemperman. Hierdoor krijg ik de mogelijkheid om mij te gaan richten op nieuwe doelen in mijn leven. Ik kijk terug op een hele mooie tijd.”

Hele happening
“Mijn benoeming als commissielid in 2003 en een jaar later als raadslid in het toenmalige gemeentehuis Nederheem kan ik mij nog goed herinneren. Ik vond dat een hele happening.
Met veel enthousiasme heb ik mij de afgelopen jaren ingezet voor de belangen van de inwoners van Blaricum zonder het algemeen belang uit het oog te verliezen.”

“Ook heb ik een bijdrage kunnen leveren aan nieuwe ontwikkelingen zoals het Centrumplan Bijvanck, de Blaricummermeent, de BEL samenwerking, de Veiligheidsregio Gooi en Vechtstreek, het Sociaal Domein en de HOV. In mijn rol als regioambassadeur namens Blaricum heb ik als ‘oliemannetje’ invloed gehad op de samenwerking van de gemeenten binnen de Regio Gooi en Vechtstreek.”

Prettige samenwerking
“De Blaricumse Partij heeft mij de kans geboden om mij te ontwikkelen op politiek gebied. Ik kijk terug op een prettige samenwerking. Blaricummers die mee willen denken over de toekomst van Blaricum raad ik daarom aan kennis te gaan maken met de leden van de Blaricumse Partij. Misschien wordt u dan ook wel net zo enthousiast als dat ik de afgelopen jaren ben geweest.”

Meer berichten