Afbeelding
Foto: PR

Stembureaus open in BEL-gemeenten

Politiek

BEL - De gemeenteraadsverkiezingen zijn begonnen. Diverse stembureaus zijn al geopend in Blaricum, Eemnes en Laren en er zijn al ruim 200 stemmen uitgebracht.

In Blaricum kan vandaag en morgen alvast gestemd worden op het gemeentehuis aan de Kerklaan 16. Hier zijn om 10.00 uur al 59 stemmen uitgebracht. Morgen kunnen ook de bewoners van de Torenhof alvast hun stem uitbrengen op hun eigen locatie.

Eemnes
De RaadsVore aan de Raadhuislaan 80A en het gemeentehuis van Eemnes aan de Zuidersingel 1 bieden inwoners van Eemnes alvast de gelegenheid om te stemmen. Om 10.00 uur waren er in totaal 81 stemmen uitgebracht, waarvan 34 in de Raadsvore en 47 op het gemeentehuis.

Morgen kan er in Eemnes weer in het gemeentehuis gestemd worden. Daarnaast is er de mogelijkheid om in het Huis van Eemnes alvast te stemmen.

Laren
Inwoners van Laren kunnen vandaag en morgen alvast stemmen in het gebouw van de Oude Rabobank aan de Burgemeester van Nispen van Sevenaerstraat 6. Hier waren vanmorgen om 10.00 uur al 109 stemmen uitgebracht.

Morgen is er ook een mobiel stembureau met beperkte toegang in Laren. Dit mobiele stembureau zal per locatie een paar uur zitting houden in: Johanneshove, Rosa Spierhuis en Theodotion. In dit stembureau mogen alleen de bewoners en personeel hun stem uitbrengen. Overige kiezers zijn niet toegestaan.

Uit de krant