Eerste glossy exemplaar van Larens Behoud voor burgemeester Rinske Kruisinga | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo LaarderCourant.nl
Karin van Hunnik overhandigt - in het bijzijn van Peter Calis - het eerste Larens Behoud-magazine aan burgemeester Rinske Kruisinga.
Karin van Hunnik overhandigt - in het bijzijn van Peter Calis - het eerste Larens Behoud-magazine aan burgemeester Rinske Kruisinga. (Foto: Leo Janssen)

Eerste glossy exemplaar van Larens Behoud voor burgemeester Rinske Kruisinga

  Politiek

LAREN - De lijsttrekkers voor Larens Behoud (LB) Peter Calis en Karin van Hunnik hebben het eerste exemplaar van het Larens Behoud-verkiezingsmagazine overhandigd aan burgemeester Rinske Kruisinga.

De burgemeester ontving de brochure met plezier en nodigt graag ook de andere partijen van Laren uit met hun verkiezingsprogramma.

De eerste reacties op het magazine zijn erg positief. "Dat sterkt ons erin dat onze ideeën mogelijk gehoor vinden", zegt LB-secretaris Leo Janssen. "Nog eventjes en dan hebben we het getal van tweehonderd leden van Larens Behoud bereikt. Dat is vrij uniek. Daar waar de landelijk een lokale trend is dat de belangstelling voor politiek afneemt, bij ons is er sprake van een gestage groei. Daar zijn we de mensen heel erg dankbaar voor." Het verkiezingsmagazine, in full colour uitgevoerd en door de leden zelf gefinancierd, wordt dit weekend bij zo'n 4.600 huishoudens in Laren huis-aan-huis verspreid.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>