Statenleden in gesprek met de voorzitter van de Larense hockeyclub.
Statenleden in gesprek met de voorzitter van de Larense hockeyclub. Foto: VVD

Statenfractie VVD op werkbezoek in Laren

Politiek

LAREN - Op uitnodiging van de VVD in Laren brachten vijf statenleden van die partij zaterdagmiddag een werkbezoek aan Laren. De Larense hockeyclub en De Biezem maakten veel indruk op de delegatie. Vooral het enorme aantal jeugdleden die van deze voorzieningen gebruik maken oogstte veel waardering. De statenleden werden ontvangen in het Brinkhuis en deden ook Singer Laren aan.

VVD-wethouder Ton Stam hield een kleurrijk verhaal over het dorpse Laren dat deze voorzieningen heeft, waar menige middelgrote gemeente jaloers op zal zijn. Natuurlijk werd er onderweg in de bus en na afloop in 't Bonte Paard veel gesproken over de dreigende fusie. De statenleden deden echter geen uitspraken over deze mogelijke fusie, maar toonden zich zeer geïnteresseerd in de argumenten van de aanwezige top van de Larense kandidatenlijst.

Ton Stam wees de delegatie ter plekke op de zeer gevaarlijke situatie voor scholieren op de Hilversumseweg tussen de Vredelaan en La Place. Ook het schrappen van de geplande hellingbaan naar de fietstunnel werd door hem indringend aan de orde gesteld. 

In de machinekamer van de Biezem.
Ton Stam in gesprek met statenleden over de verkeersonveiligheid op en aan de Hilversumseweg.

Uit de krant