Wethouder Ton Stam overhandigt de kampioenschaal.
Wethouder Ton Stam overhandigt de kampioenschaal. Foto's: Bob Awick
foto's

SV Laren wint kampioenswedstrijd met 7-0

Sport

LAREN - SV Laren heeft de kampioenswedstrijd tegen FC Weesp, de nummer 2 in de poule, met 7-0 gewonnen en is kampioen geworden in de 4e Klasse E.

In de uitwedstrijd wist SV Laren met moeite de winst binnen te slepen. Het werd toen 0-1 met het enige doelpunt van Rick Hoofd.

Totaal anders
Deze wedstrijd ging het er totaal anders aan toe. In de eerste helft werd twee keer gescoord, respectievelijk door Wouter Boogers en Jordi Karssen.

In de tweede helft vanaf de de 52ste minuut kreeg FC Laren de smaak te pakken. Binnen tien minuten werd er drie keer gescoord door Thomas Roest, weer Jordi Karssen en Rick Hoofd.

Dikke overwinning
In de laatste minuten van de wedstrijd maakten Thomas Roest en Wessel Roest het helemaal af en zorgden voor een dikke overwinning en 7-0 op het scorebord.

Met 19 gespeelde wedstrijden en overwinningen staat de Larense ploeg ongeslagen bovenaan en kan duidelijk niet meer ingehaald worden, ook al is er nog een wedstrijd te spelen.