Kampioensteam LLTC 1 Groen 1. V.l.n.r. Cederik van Luijn, Luc Kloezen, Julius Anzola, Tygo van Hoof en Daan Kuijpers.
Kampioensteam LLTC 1 Groen 1. V.l.n.r. Cederik van Luijn, Luc Kloezen, Julius Anzola, Tygo van Hoof en Daan Kuijpers. Foto: PR

Toppers bij Larense Lawn Tennis Club

Sport

LAREN - De laatste competitiedag van de jeugd werd bij de Larense Lawn Tennis Club (LLTC) afgesloten met een barbecue, terwijl Heren 1 zich nog van zijn beste kant op het gravel lieten zien.

Trainer Ramon Kion sprak alle jeugdspelers toe over hun bijdrage tijdens dit voorjaarscompetitie seizoen. Rond de zestig kinderen deden met veel plezier en inzet mee en voor twee teams heeft dat geresulteerd in een kampioenschap.

Het jeugdteam van Cederik van Luijn, Luc Kloezen, Julius Anzola, Tygo van Hoof en Daan Kuijpers bereikte heel knap de koppositie in de voorjaarscompetitie Groen 1 en het jongensteam van Job Kolsteeg, Beau Catsburg, Kick van Nes, Dolf Schutte, Thomas van Doremalen en Max van Iwaarden eindigde onovertroffen als eerste in de categorie jongens 11-17 jaar 1e klasse.

Kampioensteam LLTC 1 Jongens 11-17. V.l.n.r.:  trainer Ramon Kion, Job Kolsteeg, Beau Catsburg, Kick van Nes, Dolf Schutte, Thomas van Doremalen en Max van Iwaarden.

Uit de krant