Gooise Hardrijders Vereniging sluit jubileumjaar af | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Wethouder Floris Voorink (links) neemt het eerste exemplaar van het jubileumboek in ontvangst uit handen van Marinus Kamphorst vergezeld door medecommissieleden Wim Dral en Anneleen Post.
Wethouder Floris Voorink (links) neemt het eerste exemplaar van het jubileumboek in ontvangst uit handen van Marinus Kamphorst vergezeld door medecommissieleden Wim Dral en Anneleen Post. (Foto: Ton Raassen)

Gooise Hardrijders Vereniging sluit jubileumjaar af

  Sport

EEMNES - De Gooise Hardrijders Vereniging (GHV) heeft in stijl het 50ste jubileumjaar afgesloten. De schaatsvereniging had hiervoor gekozen voor Ankeveen, traditioneel het startpunt voor de GHV bij natuurijs.

Bij gebrek aan ijs was er gekozen voor een wedstrijd SUPpen (Stand Up Peddelen op een surfplank). Jong en ouder weerden zich kranig met veel plezier en hier en daar een nat pak. Ondertussen werden ook de nieuwe strakke schaatstrainingspakken en trainingsjackjes in blauw en oranje geshowd en gepast.

Aansluitend was er, alvorens de GHV-ers zich te goed deden aan een heerlijke Indische maaltijd, de officiële aanbieding van het jubileumboek. Zaterdag werd het eerste exemplaar van het boek, getiteld 'De GHV: een Gouden Hardrijders Vereniging' met als subtitel 'Vijftig jaar schaatsen in het Gooi' aangeboden aan Floris Voorink, de wethouder sport van Hilversum.

Over enkele weken gaan de ijsbanen weer open. "Met deze zomer kun je het je niet voorstellen, maar dan wordt er weer geschaatst", aldus Ton Raassen.
 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>