Laren na zege op Huizen al acht duels ongeslagen | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Foto's: Bob Awick

Laren na zege op Huizen al acht duels ongeslagen

  Sport

LAREN - De hockeyvrouwen van Laren blijven in de top van de Hoofdklasse meedraaien na de 3-1 zege afgelopen zondag tegen Huizen. De ploeg van trainer Robert-Jan Cox is nu al acht wedstrijden ongeslagen. 

Tegen Huizen kwam laren al snel op voorsprong door een treffer van Lisanne de Lange. Vijf minuten later maakte Vera van Schagen gelijk.

Het bleef lang 1-1, maar in de slotfase besliste Laren de derby. Maxime Kerstholt en Joëlle Ketting maakten de 2-1 en 3-1. de eindstand op het bord zette. Dankzij de zege is Laren alweer acht wedstrijden ongeslagen.

Tekst gaat onder foto verder. 

Laren bezet momenteel de gedeelde vierde plaats in de hoogste afdeling van het Nederlandse hockey. De beste vier ploegen spelen in de play-offs om de landstitel. Komend weekend ontvangt Laren Oranje Rood, dat met een punt meer dan Laren (22 om 21 na tien wedstrijden) derde staat. 

Huizen heeft dit seizoen nog geen wedstrijd weten te winnen en bezet met drie punten momenteel de elfde en voorlaatste plaats. De ploeg reist komend weekend af naar koploper Den Bosch. 


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>