Laren pakte tegen Maarssen een punt.
Laren pakte tegen Maarssen een punt.

SV Laren'99 pakt punt tegen koploper Maarssen

  Sport

LAREN - Ongeslagen koploper Maarsen was vanmiddag te gast bij SV Laren'99. In de uitwedstrijd liepen de Laarders tegen een nederlaag aan.

Trainer Robert Tessaro had voorafgaand aan deze wedstrijd bekend gemaakt zijn contract niet te verlengen. Volgens de hoofdtrainer ligt zijn lat hoger dan die van de selectie. Aan één ding ontbrak het vanmiddag zeker niet; lef, motivatie en concentratie waren de ingrediënten voor een mooie wedstrijd.

Boeiend
De eerste helft was direct boeiend. Beide teams speelden op de aanval zonder dat dit tot grote kansen leidde. Bij Laren was het invallende keeper Jaimy Out die zich op zeer positieve wijze onderscheidde.
De rust ging onbeslist in en na de thee waren beide partijen ervan overtuigd dat er meer in het vat zat en werd het boeiende spelbeeld voortgezet. De tegenstand van Laren was soms teveel voor de gasten en de irritaties waren duidelijk hoorbaar. Toch was het Maarsen die er met de buit vandoor leek te gaan; een snelle counter werd doeltreffend afgerond en het was aan de thuisclub om orde op zaak te stellen en deze opportunistische instelling werd beloond met een prachtig doelpunt van topscorer Joey Franken.

Rode kaart
Het laatste kwartier werd grimmiger en harder en liet de jonge scheidsrechter soms iets teveel toe. Een afgefloten overtreding door Laren werd door de gefrustreerde aanvaller van Maarsen beantwoord met een slaande beweging en kon direct het veld verlaten. De nieuwe situatie leverde wel de nodige kansen op voor Laren maar werd er niet meer gescoord.
De spelers hebben aan Tessaro laten zien dat er nog meer dan voldoende mogelijkheden zijn om dit seizoen positief af te sluiten, en was deze wedstrijd de opmaat naar een goed vervolg.

Zaterdag 8 december om 14.30 uur speelt SV Laren'99 uit bij Altius in Hilversum.

Meer berichten