SV Eemnes-trainer Wijnand van Wegen.
SV Eemnes-trainer Wijnand van Wegen.

SV Eemnes-hoofdtrainer Van Wegen tekent bij

Sport

EEMNES - Wijnand van Wegen blijft ook het seizoen 2019-2020 als hoofdtrainer bij SV Eemnes actief. Het bestuur van de voetbalclub en de trainer zijn een contractverlenging voor een derde seizoen overeengekomen.

Dat de hoofdtrainer een lange geschiedenis kent bij de vereniging lijkt zich dit seizoen al terug te betalen na een lastig eerste seizoen vorig jaar. De hoofdmacht van Eemnes doet het dit seizoen uitstekend met een voorlopige tweede plaats in de 4e klasse E, met uitzicht op een mogelijk kampioenschap of een nacompetitieplaats voor promotie naar de 3e klasse.
"Gezien de uitstekende verstandhouding tussen spelers, begeleiding en bestuur was er geen reden voor het bestuur het contract met Van Wegen niet alsnog gewoon voor nog een seizoen te verlengen. Van Wegen is goed bezig met de jonge en talentvolle spelersgroep, die inmiddels gerijpt lijkt te zijn om het vizier te gaan richten op de 3e klasse", luidt een toelichting van secretaris Eddy van der Dussen namens het bestuur van de voetbalclub.

Uit de krant