Foto: PR

Walking Footballers SV Laren'99 naar FC Utrecht

  Sport

LAREN - De Larense Ol'Stars (walking footballers) hebben hun eerste wedstrijd - na een half jaar oefenen - gespeeld. Het werd een uitstapje naar de Old Stars van FC Utrecht. Het evenement was georganiseerd door Sportimpuls.

Het werd voor allen de eerste wedstrijd weer na vele jaren van voetbal-inactiviteit. Al om 8.45 uur kwam de officiële spelersbus van FC Utrecht voorrijden. Onder begeleiding van de mascotte en in de nieuwe door Sport2000 geschonken trainingspakken op naar Utrecht. De Utrechters ontvingen de spelers, waaronder enkele versterkingen van de Walking Football van SV Eemnes, met koffie en wat lekkers. Na een gezamenlijke warming-up op het trainingscomplex van FC Utrech werd op drie veldjes gespeeld. Het was duidelijk dat FC Utrecht al vier jaar bezig is. Het positiespel was iets beter, maar desondanks werd door Laren op enkele veldjes de overwinning gepakt.
Na afloop weer terug met dezelfde bus naar het SV Laren'99-clubhuis, waar wethouder Ton Stam op de spelers stond te wachten. Onder het van een drankje en een rijsttafel werd teruggekeken op een zeer geslaagde dag.

Ook enthousiast? Kom op dinsdagmorgen naar het SV Laren'99-complex aan het Schuilkerkpad. Aanvang 10.30 uur. Meer informatie op www.svlaren99.nl of via walkingfootball@svlaren99.nl.

Meer berichten