Altijd druk en gezellig tijdens het Smashers-toernooi.
Altijd druk en gezellig tijdens het Smashers-toernooi. (Foto: PR)

Volleybalternooi The Smashers voor recreanten bij SV Laren'99

  Sport

LAREN - Volleybalvereniging The Smashers organiseert op donderdag 30 mei (Hemelvaartsdag) voor de 38ste keer het jaarlijkse volleybaltoernooi op de velden van SV Laren'99 aan het Schuilkerkpad.

Het toernooi staat open voor recreanten (geen competitieteams) in diverse categorieën: gemengd, mannen, vrouwen en jeugd (12-15 jaar). Voor jeugdteams (12-15 jaar) is deelname gratis (overige teams 20 euro). Hiervoor wordt een aparte poule samengesteld, waarbij deskundige leiding aanwezig is. Ook wordt er een miniclinic gegeven voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Voor de meest originele naam en de fraaiste/gekste outfit stellen de organisatoren leuke prijzen beschikbaar. Een deskundige jury kiest de winnaars.

"Het recreatieve karakter is het belangrijkste ingrediënt van dit gezellige toernooi. Het is daarom van belang dat de deelnemers nauwkeurig het inschrijfformulier invullen. De toernooiorganisatie kan dan de poules zo veel mogelijk op gelijke sterkte formeren. Ieder team dient, naast het bedenken van een originele naam, ook een scheidsrechter te leveren", meldt voorzitter Jan Smit. Inschrijven (tot en met 23 mei) kan per straat, familie, vriendenclub, buurt, school, bedrijf, gezin of vereniging via www.smashers.nl. In elke poule zitten vijf à zes teams. Deze teams zijn van ongeveer gelijke sterkte en iedere poule kent een winnaar. Een team is definitief ingeschreven als het inschrijfgeld is ontvangen. Muziek is er traditioneel van Discotheebe.

Meer berichten