Het 1e elftal trapt straks af in de 4e klasse zaterdag.
Het 1e elftal trapt straks af in de 4e klasse zaterdag. (Foto: BVV'31)

Weer 1e herenelftal bij BVV’31

  Sport

BLARICUM - BVV’31 komt na de zomervakantie terug met een 1e elftal én nieuwe jeugdopleiders. Het team wordt bemand door (voormalig) jeugdspelers van de club, aangevuld met enkele spelers van het 1e elftal van seizoen 2018/2019.

Er is met man en macht gewerkt aan een goede organisatie van alle trainingen en randvoorwaarden en zo zal het 1e elftal komend seizoen aftrappen in de 4e klasse zaterdag.

Jeugdopleiding
Ondanks de perikelen rondom het Corona-virus hebben de vrijwilligers van de club niet namelijk niet stil gezeten. Zij hebben samen met het nieuwe Hoofd Opleiding, Bas IJsselstijn, ervoor gezorgd dat de jeugdopleiding binnen de club, waar plezier en prestatie hand in hand gaan, stand hield en zelfs stappen heeft gezet.

Bas heeft afgelopen seizoen als trainer van de JO19-1 al mooie successen geboekt en dat zal dus nu een vervolg krijgen. "Het past in het beleid van BVV’31 dat wij als kleine vereniging ons meer en meer richten op een kwalitatief hoogwaardige opleiding met als doel gediplomeerde trainers te hebben voor alle teams", laat de voetbalvereniging weten.

Extra teamleden
"BVV’31 is trots op het feit dat het met 'eigen spelers' toch weer het volledige spectrum van voetbal kan bedienen. Het doorstromen van de eigen jeugdleden blijft een waardevolle manier van werken. Al blijven extra teamleden - al dan niet van buitenaf - uiteraard altijd welkom."

Nu deze stap bij de heren is gezet, wil de club de lijn ook graag door gaan zetten bij de dames.

Meer berichten