Enkele blije kampioenen.
Enkele blije kampioenen. (Foto's: LTV de Bijvanck)

Clubkampioenen LTV de Bijvanck 2020

  Sport

BLARICUM - De jaarlijkse clubkampioenschappen van LTV de Bijvanck zijn van 29 augustus tot en met 6 september gehouden. georganiseerd. Vanwege de coronamaatregelen was het afwachten of het toernooi een succes zou worden.

Dat werd het, want met 181 inschrijvingen waren er maar 3 minder dan het meest succesvolle jaar. Ook lukte het de club om er -  ondanks alle coronamaatregelen - ook een gezellig toernooi van te maken.

Flinke boost
Met 35 inschrijvingen in de jeugdcategorieën kende de jeugd een flinke boost ten opzichte van vorig jaar. In deze altijd competitieve week werden er spannende potten gespeeld. Van driesetters tot urenlange wedstrijden maar soms zelfs helaas ook opgaven.

Als hoogtepunt voor de jongste jeugdleden organiseerde de club op woensdag 2 september een rood/oranje evenement. Dit is een 1-daags toernooi waarbij de jongste kinderen wedstrijden kunnen spelen om ook zo tot de clubkampioenen van 2020 te behoren. In een tijdsbestek van 2 uur hebben deze kinderen spannende en leuke wedstrijden gespeeld.

Meer berichten