Het nieuwe clubgebouw van voetbalvereniging SV Laren '99.
Het nieuwe clubgebouw van voetbalvereniging SV Laren '99.

De sloop van het clubgebouw van SV Laren ‘99 is begonnen

Sport

LAREN - Bij voetbalvereniging SV Laren ‘99 zijn ze vandaag begonnen met de sloop van het huidige clubgebouw om een nieuw clubhuis te bouwen. 

“Na jaren van voorbereiding en intensievere werkzaamheden is het eindelijk zover. We krijgen een nieuw clubhuis”, laat het bestuur van SV Laren ‘99 weten. “Dit betekent wel dat er vanaf nu rekening gehouden moet worden dat het terrein een bouwplaats is en dat het voor iedereen verboden terrein is. Het terrein is afgezet met bouwhekken. Om de tennisbanen en veld 5 bereikbaar te houden, komen daar paden.”

Paviljoen

“Het tijdelijke paviljoen op de parkeerplaats wordt gebruikt tot en met april volgend jaar. De Buitenschoolse opvang zit in het gebouw en door de coronamaatregelen kunnen we het paviljoen niet zelf gebruiken.  We zullen nog communiceren wanneer we het als kantine en wedstrijdsecretariaat kunnen gebruiken.”

Nieuw onderkomen

“Vanaf komend voorjaar en nog heel veel jaren daarna kunnen we dan genieten van ons prachtig nieuwe onderkomen. Het nieuwe clubhuis wordt energiezuinig en op het dak komen zo’n 250 zonnepanelen. Voor een impressie kun je kijken op www.svlaren99.nl. Naast de bouw van het clubhuis lopen diverse zaken parallel in de voorbereiding van de opening in het voorjaar. We zullen de komende weken en maanden hierover regelmatig communiceren.”

Uit de krant