SV Laren '99 zal op zaterdag 4 september, tijdens het eerste speelweekend van het nieuwe voetbalseizoen, haar nieuwe clubhuis feestelijk openen.
SV Laren '99 zal op zaterdag 4 september, tijdens het eerste speelweekend van het nieuwe voetbalseizoen, haar nieuwe clubhuis feestelijk openen. Foto: PR

SV Laren ‘99 opent in september nieuw clubhuis

Sport

LAREN - SV Laren ‘99 zal op zaterdag 4 september, tijdens het eerste speelweekend van het nieuwe voetbalseizoen, haar nieuwe clubhuis feestelijk openen. Het clubhuis is twee weken geleden opgeleverd door de aannemer, waarna het tijdelijke paviljoen is afgebroken.  

Het clubhuis is echter nog niet helemaal klaar. In de tweede helft van juni en juli wordt er gewerkt aan verdere afwerking van onder andere interieur en bestrating. De voetbalvereniging bekijkt in de komende weken hoe en wanneer de deuren open zullen gaan voor tennissers en walking footballers. “Dan wanneer de oefenwedstrijden eind augustus van start gaan, zullen we het clubhuis volledig openstellen”, laat de club weten. 

“Uiteraard heeft onze vereniging zoals zo vele anderen, door corona een uitdagende periode achter zich op sportief gebied”, vertelt SV Laren. “Maar zeker ook op financieel gebied. Desalniettemin hebben we doorgezet met de bouw van ons nieuwe clubhuis, met een inmiddels al duidelijk zichtbaar resultaat. Met corona achter ons en een nieuwe accommodatie voor de vereniging om onze leden en ieder ander te kunnen verwelkomen staan we aan het begin van een nieuwe fase voor SV Laren ’99.”


De vorderingen van het clubhuis kunt u volgen via de sociale media-kanalen van SV Laren ‘99. 

Uit de krant