Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Activiteiten en koffiedrinken bij De Derde Helft vanaf 10 mei

Sport

BEL - Ouderen uit Blaricum, Eemnes en Laren kunnen op 10 mei bij SV Laren ‘99 gratis kennismaken met activiteiten binnen De Derde Helft.

De Derde Helft is speciaal voor mensen die actief in het leven staan en heeft als doel om een ontmoetingsplaats van de sportkantine te maken. Het draait dus niet alleen om sport en spel, maar ook om een kop koffie en een goed gesprek.

Activiteiten
Binnen De Derde Helft organiseren clubs activiteiten in de sportkantine, zowel leden als niet-leden kunnen hieraan deelnemen.

Zo vergroot de club de maatschappelijke waarde en wordt er saamhorigheid ervaren, zonder dat ze perse een sport uitoefenen. Op deze manier hebben zowel de vereniging als de deelnemers profijt van De Derde Helft.

Wekelijks
De ouderencommissie van de Derde Helft organiseert vanaf 10 mei wekelijks tal van activiteiten voor alle 55-plussers uit Blaricum, Eemnes en Laren.

Iedereen is bij De Derde Helft welkom om elkaar te ontmoeten en mee te doen met activiteiten. Vrijwilligers organiseren de activiteiten zoals jeu de boules, biljarten, tennis en nog veel meer. 

Aanmelden
Elke dinsdagochtend is De Derde Helft geopend van 9.30 tot 13.00 uur in de kantine van SV Laren ‘99 aan het Schuilkerkpad 2 in Laren. De wekelijkse bijdrage is € 2,50 incl. een kopje koffie of thee.

Het liefst vooraf aanmelden en dat kan door te mailen naar derdehelft@svlaren99.nl met contactgegevens of via de website www.svlaren99.nl.

Programma 10 mei:
9.30 uur - Inloop met koffie en thee
10.00 uur - Opening en start activiteiten
12.00 uur - Afsluiting
13:00 uur - Afsluiting voor wie gebruik maakt van een lunch.

De Derde Helft is een initiatief van het Nationaal Ouderenfonds, ouderencommissie van SV Laren ’99, Versa Welzijn en Sportief en gezond BEL.

!
Afbeelding
Eemjazz weer te bewoneren in de Johanneskerk Cultureel 17 aug, 17:15
Afbeelding
Sluis Blaricummermeent moet beperkt schutten door droogte Natuur en Milieu 17 aug, 12:23
Afbeelding
Openbare laadpaal in de BEL-gemeenten vaak dichtbij Natuur en Milieu 16 aug, 17:25
Afbeelding
Jazz Festival terug in Laren Cultureel 16 aug, 12:12
Afbeelding
Noodkreet Voedselbank voor een Algemeen Coördinator en ruimte voor winteropslag Algemeen 15 aug, 13:48
Afbeelding
Feestelijk borrel voor Larense vrijwilligers Buurt & wijk 15 aug, 07:56
Afbeelding
Carminis Consort met ‘Cantate et Laudate’ Cultureel 14 aug, 15:56

Uit de krant