Afbeelding
Foto: Bob Awick

Open G-hockey hockeytraining bij LMHC

Sport

LAREN - Het is de  Nationale Sportweek! Deze week wordt Nederland laten zien dat iedereen kan genieten van sport en bewegen. Sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en elk mens. 

Het thema van de Nationale Sportweek is ‘sport doet iets met je’. In Laren opent hockeyclub LMHC op 24 september haar deuren voor G-Hockey. Dit is de kans voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking om kennis te maken met deze leuke sport. 

Kinderen met beperking                                                                                                      LMHC verzorgt al ruim 20 jaar G-hockey met veel succes. Eén van de belangrijkste overwegingen om te beginnen was dat de kinderen deel zouden uitmaken van een club, waar zowel kinderen met een beperking als kinderen zonder beperking spelen. Zo wordt het mogelijk gemaakt voor hen om sociale contacten op te bouwen en te sporten in teamverband.

Tijdens de Nationale Sportweek nodigt de hockeyclub kinderen met een beperking uit voor een open training. Wethouder Flip de Groot opent de training om 14.00 uur, rond 15.30 uur wordt er afgesloten met een hapje en drankje.

!
Afbeelding
Gijs van Hall deel 2 Bol an 21 uur geleden
Afbeelding
PvdA Eemnes roept College op tot leiderschap en daadkracht Politiek 30 sep, 07:24
Afbeelding
BEL-Art toont de natuur van de Erfgooiers Cultureel 29 sep, 16:19
Afbeelding
Expositie Winnende Penselen Cultureel 29 sep, 14:34
Afbeelding
Deo et Arti brengt afwisselende Eenakteravond Cultureel 29 sep, 08:05
Afbeelding
Rouwcafé in het Brinkhuis Mensen 28 sep, 14:27
Afbeelding
Rondje Flevoland voor Oekraïense kinderen in Eemnes Algemeen 28 sep, 11:20

Uit de krant