Afbeelding
Foto: Bob Awick

Open G-hockey hockeytraining bij LMHC

Sport

LAREN - Het is de  Nationale Sportweek! Deze week wordt Nederland laten zien dat iedereen kan genieten van sport en bewegen. Sport inspireert, verbindt en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van de samenleving en elk mens. 

Het thema van de Nationale Sportweek is ‘sport doet iets met je’. In Laren opent hockeyclub LMHC op 24 september haar deuren voor G-Hockey. Dit is de kans voor kinderen en jongvolwassenen met een beperking om kennis te maken met deze leuke sport. 

Kinderen met beperking                                                                                                      LMHC verzorgt al ruim 20 jaar G-hockey met veel succes. Eén van de belangrijkste overwegingen om te beginnen was dat de kinderen deel zouden uitmaken van een club, waar zowel kinderen met een beperking als kinderen zonder beperking spelen. Zo wordt het mogelijk gemaakt voor hen om sociale contacten op te bouwen en te sporten in teamverband.

Tijdens de Nationale Sportweek nodigt de hockeyclub kinderen met een beperking uit voor een open training. Wethouder Flip de Groot opent de training om 14.00 uur, rond 15.30 uur wordt er afgesloten met een hapje en drankje.

Uit de krant