Dat er in Laren gehockeyd wordt, dat weet de Sportraad wel, maar wat is er nog meer te beleven?
Dat er in Laren gehockeyd wordt, dat weet de Sportraad wel, maar wat is er nog meer te beleven? (Foto: Bob Awick)

Sportraad Laren roept sport en fitness op zich te melden

  Sport

LAREN -  De Sportraad in Laren roept sportclubs, fitnesscenta en sportscholen op zich te melden. Dit voor een inventarisatie van alles wat met sport te maken heeft in Laren.

"Laren telt veel sportverenigingen, zoals de Larensche Mixed Hockey Club en in het voetbal SV Laren 99, tennisclub 't Laer om er maar een paar te noemen. Veel clubs zijn is bekend, maar het blijkt: toch niet allemaal", meldt de Sportraad.

Havenga
Deze werd onlangs op initiatief van de gemeente opgericht met Elsemieke Havenga, in 1984 Olympisch kampioen met de dames-hockeyploeg, als voorzitter. De Sportraad is benieuwd naar wat er zoal aan sport, en ook aan fitness, te doen valt in Laren.

"Vandaar deze oproep tot een inventarisatie van sportclubs in Laren. Met als verzoek: meldt u met adres, contactpersoon, telefoonnummers en mailadres. Het verzoek geldt voor alle clubs, bekend of minder bekend. Zo ook voor de diverse fitnesscentra of sportscholen in Laren."

Overzicht
"Op deze wijze hoopt de Sportraad een volledig overzicht te krijgen van alle sportclubs en sportinitiatieven in Laren. De Sportraad wil daarmee aan de slag, om het gemeentebestuur uitgebreid te kunnen informeren over de wensen en noden van sport in Laren. Mailen kan naar sportraadlaren@gmail.com."


reageer als eerste
Elke woensdag het Laarder Courant per e-mail
Meer berichten
 

Laarder Courant nieuwsbrief

Elke woensdag het Laarder Courant per e-mail