Wouter Boogers scoort de 5-1.
Wouter Boogers scoort de 5-1. Foto: PR

SV Laren'99 verslaat ook TOG 7-1

Sport

LAREN - Het eerste elftal van SV Laren'99 heeft weer drie punten 'in the pocket'. Het team van trainer Fred Roest versloeg TOG uit Amsterdam met 7-1.

De grasvelden waren afgekeurd in verband met de vorst, maar gelukkig was het kunstgras prima bespeelbaar. De gasten uit Amsterdam hadden geluk dat een gedeelte van de Laren-ploeg al van het carnaval had genoten. Het vizier stond nog niet op scherp, waardoor een aantal kansen gemist werd. De Amsterdammers wisten zelfs op voorsprong te komen.

Paniek ontstond er aan Laren kant niet, want de kansen regen zich aaneen. Bart Kaarsgaren zorgde voor de aansluittreffer, Wietse Broere vulde zijn debuut van vorige week (met drie doelpunten) aan met de 2-1, Jeroen Roest scoorde de 3-1 en vlak voor rust was het weer Bart Kaarsgaren met 4-1. De rust werd vervolgens opgezocht met een domper, omdat Thomas Roest na vermeend natrappen met rood in de kleedkamer moest achterblijven.

Na rust bleef het 10-tal Laarders de beter partij en er werd nog drie keer gescoord middels Wouter Boogers, Joey Franken en de ingevallen Gijs Vermijs.

De helft van de wedstrijden zit er nu op en Laren heeft nog steeds geen punt verspeeld. Volgende week naar Almere voor de wedstrijd tegen AS’80.