Afbeelding
Archieffoto: Bastiaan Miché

Werk aan Verlegde Laarderweg

Buurt / wijk

EEMNES - Rijkswaterstaat voert van vrijdag 12 oktober 20.00 uur tot zondag 14 oktober 18.00 uur werkzaamheden uit op het viaduct Verlegde Laarderweg over de A27 bij Eemnes.

Vanwege de werkzaamheden is de het viaduct Verlegde Laarderweg, ter hoogte van Eemnes, in beide richtingen afgesloten. Gele borden geven ter plaatse de omleidingsroutes aan. De extra reistijd kan oplopen tot 10 minuten. 
Rijkswaterstaat doet er alles aan om de hinder voor de omgeving zoveel mogelijk te beperken. Toch kan niet worden voorkomen dat de werkzaamheden enige geluidshinder veroorzaken door bijvoorbeeld het frezen van de asfaltdeklaag en het verwijderen van de voegovergang.

Bussen
Connexxion heeft zaterdag 13 oktober en zondag 14 oktober een tijdelijke dienstregeling ingesteld middels een pendelbus. De dienstregeling is te raadplegen via de website van Connexxion.

Kijk voor meer informatie over de werkzaamheden op de pagina geplande werkzaamheden, de projectpagina onderhoud wegen Midden-Nederland of bel met het informatienummer van Rijkswaterstaat 0800-8002. http://bit.ly/2E6xha8

Uit de krant