Doe je ook mee?
Doe je ook mee? Foto: PR

WK-poule al ingevuld? Je maakt kans op mooie prijzen!

WK

BEL - Nog een paar dagen, dan begint het WK voetbal. Heb jij je al ingeschreven voor de Laarder Courant WK-poule? Meedoen kost niks en je maakt kans op geweldige prijzen. 

Hoe dichter we bij het WK voetbal komen, hoe meer de gesprekken over voetbal gaan. En over het invullen van de Laarder Courant WK-poule! Heb jij je al aangemeld en je poule ingevuld?

Gratis meedoen met kans op geweldige prijzen 

Tijdens het WK voetbal mag iedereen die in de BEL-regio woont gratis deelnemen aan de Laarder Courant WK-poule. Het is simpel: je voorspelt de uitslagen van de WK voetbalwedstrijden. Doe je mee? Meld je dan aan – en vergeet niet om je poule in te vullen – voor 20 november, dan maak je de meeste kans. Later aanhaken kan wel, maar mogelijk mis je dan wat scoorkansen. 

Wie de beste voorspelling doet wint prachtige prijzen, beschikbaar gesteld door lokale ondernemers:

Eerste prijs: een cadeaubon van Slaapmaker, ter waarde van 400 euro

Tweede prijs: een Bose Bluetooth speaker van Expert Laren, ter waarde van 119 euro

Derde prijs: eeen kippiepan van Kippie Huizen, ter waarde van 35,99 euro

Vierde tot achtste prijs: vrijkaartjes voor IJsbaan Winter Village Laren

Poedelprijs: een WK-bal kookwekker van Pop Up Cookstore, ter waarde van 12,95 euro

Dus nodig ook je vriendenclub, buurvrouw, collega’s, je echtgenote en de slager uit voor deze poule en kom erachter wie de grootste voetbalkenner van Laren/Blaricum/Eemnes is.

Meld je hier aan voor de WK-poule

Disclaimer: De Laarder Courant WK-poule is een samenwerking met Poules.com. Door je aan te melden bij Poules.com ding je mee voor de lokale prijzen. Ook ga je door je aan te melden ermee akkoord dat de Laarder Courant de Bel jouw voor- en achternaam kan vermelden op de ranglijst in de Laarder Courant de Bel en op laardercourant.nl/wkpoule.