Wolter Odding.
Wolter Odding. Foto: Tergooi MC

Wolter Odding in raad van bestuur Tergooi MC

Zorg

REGIO - Wolter Odding mag zich vanaf 1 februari 2022 tijdelijk lid van de raad van bestuur van Tergooi MC noemen. De raad van toezicht heeft hem benoemd voor de periode van (minimaal) één jaar.

De raad van toezicht zegt er veel vertrouwen in te hebben dat Tergooi MC met de benoeming van Odding een raad van bestuur heeft die voortvarend verder kan met de realisatie van de strategische koers van Tergooi MC, zoals die de afgelopen jaren is ingezet. “En dat er goed verder gaat worden gebouwd aan toekomstbestendige zorg en samenwerking in de regio, door onder andere het realiseren van een nieuw ziekenhuis.”

De 58-jarige Odding heeft ruime bestuurlijke ervaring. Sinds 2017 is hij lid van de raad van bestuur van ZGT (Ziekenhuisgroep Twente). Daarvoor heeft hij zijn carrière opgebouwd in het bedrijfsleven en als directielid bij Vitens. Daarnaast is Odding lid van de raad van toezicht bij het St. Jansdal ziekenhuis (tot eind 2021) en is lid geweest van de ledenraad bij Vereniging Achmea. Per 1 januari 2022 zal hij toetreden tot de raad van toezicht van ouderenorganisatie Vilente.

Uit de krant