[Foto's]Tergooi viert 10-jarig bestaan | Laarder Courant
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Een ijsje voor bezoekers van Tergooi in Blaricum ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan na de fusie met Ziekenhuis Hilversum.
Een ijsje voor bezoekers van Tergooi in Blaricum ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan na de fusie met Ziekenhuis Hilversum. (Foto's : Bob Awick )
Foto's

Tergooi viert 10-jarig bestaan

  Zorg

BLARICUM - Tergooi vierde vandaag dat het precies tien jaar geleden was dat  Ziekenhuis Gooi-Noord in Blaricum en Ziekenhuis Hilversum fuseerden.

Op beide locaties werd hier aandacht aan besteed met verrassende belevenissen en ludieke acties voor patiënten en bezoekers die vandaag in aanwezig waren. Vanavond is er een groot feest voor medewerkers.

Bedanken
Onder de noemer 'Tergooi Exclusive' werden patiënten en bezoekers vandaag in het zonnetje gezet om hen te bedanken voor hun vertrouwen. Op beide locaties spelen muziekensembles in de centrale hal en er lopen sneltekenaars rond.

De Groene Kas in Blaricum werd omgetoverd tot een loungeruimte, waar stoel- en handmassages werden gegeven. De kinderafdeling in Blaricum werd opgevrolijkt door de Cliniclowns en stichting Muziekids.

Feestelijk ontbijt
Alle opgenomen patiënten kregen een extra feestelijk ontbijt en diner geserveerd. Daarnaast worden ze in de watten gelegd door een beautyteam.

De ballonnenkunstenaar wist de kinderen te vermaken.

Een warm welkom voor alle bezoekers.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=5221863&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13371750&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=LaarderCourant.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=125,126" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>