Enkele toeritten worden afgesloten voor de werkzaamheden.
Enkele toeritten worden afgesloten voor de werkzaamheden. Foto: Foto Miché / Bastiaan Miché

Onderhoud A1 tussen knooppunt Muiderberg en knooppunt Eemnes

Algemeen

REGIO - Rijkswaterstaat gaat de komende drie maanden nog onderhoud uitvoeren aan de portalen op de snelweg A1 tussen knooppunt Muiderberg en knooppunt Eemnes. De werkzaamheden vinden in de avond en nacht plaats.

Weggebruikers zullen tot en met september hinder ondervinden van korte verkeersspots en afgesloten toeritten. In totaal worden er vijftien portalen onderhouden, aldus Rijkswaterstaat. “De portalen worden met een kraan verwijderd, meegenomen en opgeknapt en op een later moment weer teruggeplaatst. Op sommige plekken worden, in verband met veiligheidsvoorschriften, noodportalen geplaatst”

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren worden enkele toeritten afgesloten. Verkeer dient rekening te houden met ongeveer 10 minuten extra reistijd, laat Rijkswaterstaat weten.

Van 24 augustus 21.00 uur tot 25 augustus 05.00 uur is de toerit 6 Naarden-Vesting, richting Amsterdam, afgesloten. Verkeer wordt omgeleid via toe- en afrit 1 Muiderberg. Van 28 juli 21.00 uur tot 29 juli 05.00 uur is verzorgingsplaats Ronduit, ter hoogte van Naarden, gesloten. 

Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op de pagina ‘Geplande werkzaamheden’ op de website van Rijkswaterstaat. Ook kan gebeld worden met de Landelijke Informatielijn via 0800-8002.

Uit de krant