Jongerencentrum Impuls na de metamorfose.
Jongerencentrum Impuls na de metamorfose. Foto: Bob Awick

Officiële opening vernieuwd Impuls tijdens Burendag

Mensen

EEMNES - Het jongerencentrum Impuls aan de Noordersingel heeft een metamorfose gekregen. Op 24 september vindt de officiële opening plaats, tijdens de viering van Burendag 2021.

De voorbereidingen van de metamorfose startte in augustus 2020. De gemeente Eemnes ging in gesprek met de jongeren van over de wensen voor het nieuwe jongerencentrum. Hierna hielpen de ze mee met de sloopwerkzaamheden en in het najaar konden de aannemers beginnen met de bouw. Het vernieuwde gebouw werd in januari 2021 al opgeleverd maar kon vanwege corona in juli 2021 pas door het jongerenwerk van Versa Welzijn in gebruik worden genomen. 

“De officiële opening is op 24 september en staat in het teken van Burendag”, meldt de gemeente Eemnes. “Buurtbewoners en andere geïnteresseerden zijn dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij het vernieuwde Impuls. Het buurtwerk en jongerenwerk van Versa organiseren die dag samen met Sportief en Gezond BEL allerlei activiteiten. De jongeren laten zien hoe Impuls is opgeknapt en trakteren bezoekers op taart en pizza. En er zijn nog meer activiteiten, zoals Oudhollandse spelletjes, een zangkoor, springkussen en een demonstratie skaten.”

Om 15.30 uur vindt de officiële opening van het vernieuwde Impuls plaats door de burgemeester. Geïnteresseerden zijn welkom van 15.00 tot 19.00 uur.

Uit de krant