Afbeelding
Foto: Nick van Ormondt

Jeroen van der Boom 4 november in Theater Singer Laren

Cultureel

LAREN Na een afwezigheid van bijna 2 jaar gaat Jeroen van der Boom weer op tournee in de Nederlandse theaters met een live band. Hij komt ook in Theater Singer Laren op 4 november.

Van der Boom heeft lange tijd met heel veel plezier in Laren gewoond. “Ik kan niet wachten om mijn publiek weer te ontmoeten,” laat hij weten. 

Het is de derde grote theatertournee voor Jeroen. Eerder toerde hij al twee keer zeer succesvol langs de Nederlandse theaters. Afgelopen jaar was zijn soloshow The Pianoman te zien maar die werd vroegtijdig afgebroken door corona. In zijn show brengt Jeroen zijn nieuwst single Vriend voor Altijd uit. “Het afgelopen anderhalf jaar was voor velen moeilijk. Maar met behulp van onze vrienden hebben velen zich er doorheen geslagen. Nu is het tijd om weer dingen samen te ondernemen. Dus kom vooral met je beste vriend, vriendin of partner naar het theater. We gaan live voor volle zalen spelen.” 

De tournee is vanaf 28 oktober in de Nederlandse theaters te zien. Op 4 november om 20.15 uur is de voorstelling in Laren. Meer informatie is te vinden op de website van het theater: www.singerlaren.nl.

Uit de krant