De hockeysters van MHCW verloren afgelopen weekend.
De hockeysters van MHCW verloren afgelopen weekend. Yannick uit den Boogaard

Weesper hockeyers sterk

WEESP - Hard werken werd afgelopen weekend beloond voor de hockeyers van MHCW. De Weespers speelden erg sterk en wonnen van het hoger geklasseerde Alphen met 3-2.

Vooral voor rust stonden de Weespers erg goed te hockeyen. Er werd geen enkele kans weggegeven. MHCW scoorde zelf wel en kon voor rust op een 2-0 voorsprong komen. Na de rust leek MHCW de punten alsnog te verspelen. Na een gele kaart en twee strafcorners stond het plots 2-2 en moest MHCW weer vol aan de bak om op voorsprong te kunnen komen. Dat lukte: op het laatste moment werd toch nog de 3-2 gemaakt.

Met de zege op het hoger geklasseerde Alphen deed MHCW goede zaken. De Weespers nemen met de overwinning op zak verder afstand van de gevarenzone. MHCW staat nu negende. De achterstand op de top 5 bedraagt echter slechts 3 punten.

Hockeysters komen tekort
De hockeysters van MHCW hebben afgelopen weekend geen punten overgehouden aan het treffen met Xenios. De concurrent van de Weespers was met 2-3 te sterk. MHCW begon zwak en kon vooral voor rust niet tegen de tegenstander op. Na rust (1-3) was het spel beter, maar MHCW kon geen ommekeer meer forceren.

MHCW staat na afgelopen weekend op de op twee na laatste plaats. De voorsprong op de nummer laatst bedraagt nog maar 4 punten.