Goede generale voor FC Weesp

WEESP - Zonder grote problemen heeft het zaterdagelftal van FC Weesp afgelopen weekend gewonnen van het lager geklasseerde Wasmeer. De Weespers waren met 5-1 te sterk.

FC Weesp bleek al snel een maatje te groot voor Wasmeer. Zonder zelf groots te spelen, kwam FC Weesp op voorsprong door een doelpunt van Sasja Fransen. Kort voor rust verdubbelde Jordy Neeft de voorsprong. Na rust leek Wasmeer even terug te komen, maar de tegenstander van de Weespers kwam tekort om toe te slaan. Door doelpunten van Joshua Hobbelink, Kobus den Uyl en Jordy Neeft boekte FC Weesp alsnog een afgetekende zege.

De zege van FC Weesp was een goede generale voor het duel van komend weekend tegen OSM'75.

Voetbalsters komen net tekort
De voetbalsters van FC Weesp hebben afgelopen weekend op het laatste moment verloren van Monnickendam. De Weespers kwamen met 1-0 net tekort.

FC Weesp toonde veel vechtlust en speelde erg fel. De Weespers kregen kansen, maar de scherpte om doelpunten te maken ontbrak. Daar kwam nog eens bovenop dat FC Weesp een strafschop onthouden werd. Na rust bleef FC Weesp knokken, maar Monnickendam had het meeste geluk.