Sterk We Have komt tekort

WEESP - We Have heeft aan het voorlaatste zaalduel van het jaar afgelopen weekend geen punten overgehouden. De Weesper handbalsters kwamen tekort tegen het veel hoger geklasseerde Westsite en verloren met 18-22.

De Amsterdammers presteren dan wel veel beter dan de Weespers, het duel van afgelopen weekend was net als het heenduel erg spannend. Vooral de achterhoede van de Weespers stond erg goed en aanvallend startte We Have eveneens sterk. De tegenstander had daar heel even problemen mee, maar kon door een aantal benutte penalty's toch goed meekomen. Na de eerste helft stond het 11-7. Na de rust bleef We Have sterk spelen en kon de ploeg terugkomen tot een punt. Daarna kwamen de Amsterdammers echter op stoom en werd er een groot gat geslagen, waardoor We Have verloor. De Weespers konden nog wel een beetje terugkomen, maar kwamen tekort.

Voor volgende week staat er voor We Have nog één duel op het programma. Dan wacht Wasmeer.