Afbeelding
Foto:

Weesper wordt hoofdcoach HCAW

WEESP - Weesper Roy Berrevoets staat komend jaar als hoofdcoach voor de honkballers van HCAW. Dat heeft de Bussumse honkbalhoofdklasser maandag bekendgemaakt.

De Weesper kent de Bussumse club van haver tot gort. Berrevoets was jarenlang speler van het eerste team en kende met HCAW vele hoogtepunten. Als eerbetoon aan Berrevoets draagt geen enkele speler rugnummer 24 meer. Na zijn spelersloopbaan was Roy Berrevoets ook al twee jaar coach van HCAW.

Met de Weesper aan het roer hoopt HCAW komend jaar weer een stap naar boven te maken. De afgelopen jaren waren de Bussumers steeds veroordeeld tot deelname aan de play-downs en vocht de ploeg lang voor klassebehoud.


Tweede plaats voor Paul Groen

WEESP - Paul Groen heeft afgelopen weekend de tweede plaats gehaald op het NK atletiek.

De Weesper hordeloper klokte op de 60 meter horden 8.00 seconden, een razendsnelle tijd.

Alleen Jules de Bont dook net onder de acht seconden van Groen. Groen lag tot 40 meter knap op kop, maar werd toch nog achterhaald door De Bont.


MHCW weer het veld op

WEESP - De bal gaat weer rollen voor de hockeyers van MHCW. Volgende week gaat de tweede helft van het hockeyjaar van start.

Om warm te lopen voor de tweede helft van het hockeyjaar oefenden de hockeysters van de Weesper club afgelopen weekend tegen Voordaan. Voor de Weespers valt er komend half jaar nog heel wat eer te behalen: MHCW staat momenteel negende.

De Weespers hervatten het hockeyjaar volgende week zondag met een duel tegen koploper VVV.